46-годишен таксиметров шофьор ще трябва да положи 100 часа безвъзмезден труд в

...
46-годишен таксиметров шофьор ще трябва да положи 100 часа безвъзмезден труд в
Коментари Харесай

Осъдиха таксиметров шофьор

46-годишен таксиметров водач ще би трябвало да постави 100 часа безвъзмезден труд в интерес на обществото, откакто беше наказан поради подправен документ за платени налози, съобщи Нова телелвизия.

Съгласно закона, с цел да получат индивидуални позволения за таксиметров транспорт, водачите не би трябвало да имат отговорности към страната.

От прокуратурата са открили, че през 2017 година няколко таксиметрови водачи, работещи на територията на Казанлък са подали в общината неистинен удостоверения за липса на отговорности към Национална агенция за приходите.

Районният съд в Казанлък към този момент е одобрил съглашение сред 46-годишният Цанко К. и прокуратурата, според което той ще бъде осъден с " пробация " за период от една година и шест месеца и безплатен труд в интерес на обществото от 100 часа в границите на една година и шест месеца.

Районна прокуратура в Казанлък управлява следствието по още 10 досъдебни производства за прилагане на неистинен документи за платени налози пред Община Казанлък от таксиметрови водачи.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР